Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
Greek Albanian Bulgarian English Italian Turkish

NEWSLETTER

Η Εταιρία PDF Εκτύπωση E-mail

H επιχείρηση ¨ΚΟΥΡΛΗΣ¨ ειδικεύεται στον τομέα εμπορίας επίπλου από το 1985. Η παράδοση ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του ΄60, τότε που ο Αναστάσιος Κουρλής ιδρύει το πρώτο εμπορικό κατάστημα ποικίλης φύσεως σε ότι αφορά το σπίτι, στο Γουδί.

Το μεράκι, η άμεση επικοινωνία, και η καθάρια συνεργασία με το καταναλωτικό κοινό, οδήγησε αυτή την στιγμή την επιχείρηση να έχει επεκταθεί σε τρία καίρια σημεία στην Αττική. Στους χώρους μας η αρμονία του συνδυασμού αισθητικής, ποιότητας και άνεσης, των πιο επώνυμων Ιταλικών και Ελληνικών οίκων επίπλων με τις προσιτότερες τιμές της αγοράς, πλάθουν την ανάγκη διακόσμησης του σπιτιού σας, άμεση και πηγαία. ΄Επιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα, καθώς και φωτιστικά, συνθέτουν το παζλ της πλήρης σύνθεσης ενός σπιτιού.

Επίσης η εταιρία ειδικεύεται και στον εξοπλισμό εξοχικής οικίας, καθώς και ξενοδοχειακών μονάδων, σε έπιπλα εξωτερικού χώρου, μελαμίνης, σουηδικών και σιδερένιων. Η μεγάλη γκάμα που υπάρχει καλύπτει όλες τις ανάγκες και βαλάντια. Η πολιτική προσέγγισης ποιότητα με τιμή, είναι ο κύριος σκοπός της επιχείρησης. Μια προσέλευση στα καταστηματά μας, αποδεικνύει την θεμιτή, υγιή και πρότυπη συναλλαγή, που υφίσταται...

 

Σας περιμένουμε......